Komkommer met ei tijd

Tijdens komkommertijd is het soms zoeken voor media om genoeg interessante berichten te plaatsen in kranten, tijdschriften of op hun online nieuwsplatformen. Daar willen we dit jaar gebruik van maken om komkommertijd één dag, dinsdag 23 augustus, om te toveren tot komkommer met ei tijd. Zo vragen we op ludieke wijze aandacht voor het ei en de eiersector.

Nationale media

We hebben een aantal acties gepland:
Voor het nieuwsprogramma RTL Editie NL staat een interview gepland met Hennie de Haan. Dit vindt waarschijnlijk woensdag 24 augustus plaats. Daarnaast proberen we een radio-interview met Hennie te regelen bij Radio 538.

Regionale media

11 enthousiaste mmmEggies en pluimveehoudsters bezoeken op dinsdag 23 augustus redacties van regionale dagbladen. De redacties krijgen komkommer-met-ei salade en een USB-stick met 3 artikelen die zij gratis kunnen plaatsen:

Draag een steentje

Om komkommer met ei tijd tot een succes te maken, vragen we uw hulp. Op 23 augustus willen we graag zoveel mogelijk aandacht hebben voor de actie. Heeft u social media of een website, nieuwsbrief of weblog? Plaats dan op 23 augustus berichten over de actie en gebruik #komkommertijd. De artikelen worden uitgereikt aan de regionale media en mag u uiteraard ook gebruiken. Download de artikelen per stuk hierboven, door te klikken op de blauwe links.